Poradna Dekang Desert ship 10 ml 18 mg

Autor: | Vloženo: 31.10.2017 000 11:01 | Témata: Poradna Dekang Desert ship 10 ml 18 mg

Aky ?

Dobrý deň, Chcem sa opýtať akú silnú náplň si mám zakúpiť keď s tým chcem začať.fajčiar som silný no keď so to skúšal od kamošky tak som dosť kašlal pri tom. Ďakujem.

  • 1. listopadu 2017 - Oficiální zástupce obchodu Equites

    Dobrý den,
    pokud jste silný kuřák, je vhodné zkusit silnější variantu nikotinu, slabší by Vás nemusela uspokojit. Je však pravdou, že nikotinově silnější náplně jsou dráždivější. Je však třeba si uvědomit, že nikotin není jediná složka e-liquidu, která dráždí krk. Pokud člověk není zvyklý, dráždí ho rovněž třeba propylen glykol, který je v e-liquidu obsažený. Krom toho jsme vypozorovali, že pára ze e-liquidu více dráždí silnější kuřáky, než ty slabší. Je to zřejmě dáno tím, že silnější kuřák má již sám o sobě více podrážděné dýchací cesty a elektronická cigareta je pak podráždí ještě více.

    Rozhodně neuděláte chybu pokud si pořídíte dvě lahvičky e-liquidu stejné příchuti s tím, že první bude nikotinově nejsilnější a druhá nejslabší (třeba i beznikotinová). Sám si potom můžete jednoduše v clearomizéru namíchat různou sílu nikotinu a zjistit, jaká intenzita Vám vyhovuje. Naplňte clearomizér cca do 1 ml silným e-liquidem a postupně přidávejte např. po 0,2 ml beznikotinový e-liquid (po přidání clearomizér protřepte a chvilku dejte e-liquidům čas, aby se dokonale promíchaly).

    Pokud začínáte s elektronickou cigaretou, je dobré potahovat tak, že přerušovaně tisknete manuální tlačítko baterie: např. vteřinu tlačítko držíte, na vteřinu jej pustíte, na další vteřinu stisknete. Přitom však celou dobu plynule a zlehka potahujete bez přerušení. Tímto způsobem vytvoříte v ústech směs páry a vzduchu, která je díky této metodě bohatší v množství vzduchu. Navíc atomizér v průběhu potáhnutí také odpočívá a chladne, pára v ústech je tedy chladnější a při vdechnutí do plic opět dráždí výrazně méně. Pokud používáte clearomizér s regulací přísunu vzduchu, nastavte si co největší přísun vzduchu při potáhnutí. Elektronická cigareta Vás postupně bude dráždit méně a méně (běžně je to otázka týdnu až dvou).

    S pozdravem
    Erik Malach

    EQUITES ELECTRONICS, s.r.o.
    ceskenaplne.cz


    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.